Jump to content

Garmin Forerunner 220 Musta/pun


Vilssi

Recommended Posts

Kuvaus: 

Myydään käyttöä vaille jääneen Garmin Forerunner 220 Gps juoksukello.

Forerunner 220 mittaa keskeisiä juoksutietoja, kuten matkaa, tahtia ja sykettä. Se toimii kuin valmentaja ja antaa jatkuvasti palautetta ja tallentaa kaikki juoksutietosi, jotta voit keskittyä juoksemiseen. 220 laskee matkan ja tahdin GPS-ominaisuuden avulla, ja lisäksi laitteessa on sisäinen kiihtyvyysmittari. Se mahdollistaa matka- ja tahtitietojen tallennuksen myös, kun juokset sisäradalla tai juoksumatolla, eikä erillistä jalka-anturia tarvita. Kiihtyvyysmittari voi myös seurata matkaa, kun GPS ei ole käytettävissä esimerkiksi juostessasi tunnelissa. Se tukee Garmin Connect(TM) -sivuston maksuttomia harjoitusohjelmia, joita voit ajoittaa ja lähettää kelloon reaaliaikaista valmennusta varten.

220 on ensimmäisiä Garminin juoksukelloja, joissa on värinäyttö, mikä helpottaa ja nopeuttaa tietojen tulkintaa. Siinä on helppokäyttöiset painikkeet ja tukeva, saranoitu rannehihna, joka tuntuu miellyttävältä kaikenkokoisissa ranteissa.

Useimpien juoksijoiden tavoin haluat ehkä analysoida tilastojasi juoksun tai kilpailun jälkeen, muttet ehkä pääse heti tietokoneen ääreen. Forerunner 220 ratkaisee ongelman lataamalla tietosi automaattisesti maksuttomaan Garmin Connect -verkkoyhteisöömme, jossa voit tallentaa, suunnitella ja jakaa toimintoja. Lataa vain maksuton Garmin Connect Mobile -sovellus älypuhelimeesi ja pariliitä se kellon kanssa. Kun tallennat juoksusi, se latautuu automaattisesti Garmin Connect -sivustoon, kun olet puhelimesi lähellä.

Toinen laitteen yhteysominaisuus on reaaliaikainen seuranta, jonka ansiosta kaverit ja fanit voivat seurata sinua ja nähdä tilastosi reaaliaikaisesti. Puhelimen ja 220-laitteen on oltava pariliitettyinä koko juoksun ajan, jotta voit käyttää LiveTrack-ominaisuutta.

 

Mukaan paketti,manuaalit ja lataustelakka.

OVH garminin omilla sivuilla 219

 

Hintapyyntö: 100

Paikkakunta: Vantaa

Yhteydenottotapa: S-Posti 

[email protected]

 

Kuitti löytyy.

Ostettu gigantista 24.1.2016

yksi.jpg

20170115_155717.jpg

20170115_155712.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...