Jump to content

White GX LTD 2021 GRX 2x10, M, Kemijärvi


WeirdFM

Recommended Posts

Merkki: White

Malli: GX LTD

Lyhyt kuvaus: 2021 GRX 2x10

 

Rungon koko: M

 

Kuvaus: Myynnissä hyväkuntoinen ja huollettu gravel pyörä n. 175-185cm kuskille. Shimanon GRX 2x10 gravel osasarja hydraulisilla jarruilla. Hintaluokastaan poikkeavasti tässä on myös varsin pätevät kiekot WTB vanteilla ja Formulan navoilla. Tämä on toiminut minulla hienosti perusajossa ja myös muutamilla n. viikon reissuilla.

Yleisilme siisti ja suojateippejä on käytetty, mutta toki muutama pikku naarmuja sieltä täältä löytyy jos suurennoslasilla alkaa katselemaan. Jarruletku on onnistunut suojateipeistä huolimatta kuluttamaan n. 5mm läntin maalia pois keulaputkesta, se on ainoa helpommin huomattava jälki. Pyörällä ei ole kaaduttu eikä kolaroitu.

Ensimmäinen kuva vastaa parhaiten myytävää varustusta, mutta rapakaaret ja valo eivät kuulu kauppaan. Muissa kuvissa on eri penkkiä, tankoa jne.

Kulutusosien tilanne seuraavanlaisesti:
Takavaihtajan kaapeli vaihdettu keväällä.
Uudet jarrupalat vaihdettu ja jarrut juuri ilmattu, paremmat kuin uutena. Jarrulevyissä vielä reilusti pintaa jäljellä.
Renkaat pyörän mukana tulleet 37mm WTB riddlerit, ajettu alle 150km. Mahdollisuus ostaa 10 eurolla mukaan vähän ajetut Schwalbe g-one bitet 45mm ja/tai 37mm Schwalbe Marathon greenguardit, joilla on ajettu muutama tuhat, mutta valmistajan mukaan näillä ajelee 12000km.
Vanteet hyvät ja suorat, samoiten navat täysin kunnossa. Vanteilla ajettu kesäisin, talvisin ollut eri setti alla.
Takapakka lienee syytä vaihtaa seuraavan ketjun vaihdon yhteydessä. Tällä ajelee vielä loppukesän. On mahdollista ostaa uusi shimanon 11-36 pakka ja ketju 35e joko asennettuna tai mukaan.
Eturattaissa vielä paljon elämää jäljellä.
Penkki alkuperäinen ja käyttämätön.
Elämää nähneet, mutta aivan asialliset flattipedaalit saa mukaan.
Asennan pyörään uudet huput kahvoihin ja uuden tankonauhan, mikäli ostaja ei halua tehdä tätä itse (mahdollisuus säätää kahvat omaan ajoasentoon sopivaksi), jolloin tankonauhan saa mukaan.

Mukaan on mahdollisuus neuvotella ylätankolaukku, satulaputkilaukku, tubeless -venttiilit (itsellä sisukumeilla ollut aina käytössä), sisukumeja jne. Juomapullotelineet saa myös halutessa kaupan päälle. Löytyy myös blackburnin outpost cargo caset sekä abuksen runkolukko.

Kuitti tulee myös mukaan.

Pyörä kulkeutuu ainakin Rovaniemelle. Mahdollisesti myös muuallekin suomeen junaradan varteen omien pyöräreissujen yhteydessä.
Muussa tapauksessa voi olla että toimitus onnistuu torin jättipaketilla tai ainakin matkahuollon kautta, jossa se maksaa 60 euroa (tosiassa 80, mutta otan vähän omaan lukuun ettei tunnu ihan niin pahalta).

 

Hinta: 780€

 

Paikkakunta: Kemijärvi

Maakunta: Lappi

 

Yhteystiedot: YV:llä alkuun

 

whitegx.jpgIMG_20230727_120228.jpgIMG_20230611_082335.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...