macharza Kirjoitettu 10. Elokuuta, 2011 Kirjoitettu 10. Elokuuta, 2011 Myyn otsikossa mainitun täysjousto maasturin pois siirryttyäni enemmän alamäki painoitteeseen ajoon.Pyörä on hyvässä kunnossa ja rungossa ei ole naarmuja.Koko M ja väri Racing GreenHinta: 2600,-Yhteydenotot privana, kiitosTarkemmin speksit täältä http://www.specialized.com/fi/en/bc/SBC ... e=MountainPitkäjoustoisempi Stumpjumper FSR EVO, takajoustoa 145mm/etujoustoa 150mm. Lähes Enduron jousto, mutta Stumpjumper FSR:n keveys.FRAME: M5 manipulated alloy w/ ORE TT/DT, EVO geometry, tapered HT, alloy PF30 BB, ISCG 05, sealed cartridge bearing pivots, link extension for shock, replaceable derailleur hanger, 145mm travel REAR SHOCK: Fox RP23-S with Boost Valve, reb and separate climbing setting and custom 3-position low-speed comp adj. FORK: Fox F150 RL, air spring, tapered alloy HT, reb adj., LO, 15mm thru-axle, 150mm travel STEM: Specialized XC, 3D forged alloy, 4-bolt, 31.8mm clamp, adjustable rise HANDLEBARS: Specialized Enduro low-rise bar, 7050 alloy, 720mm wide, 8 degree backsweep, 6 degree up, 31.8mm BRAKE: Custom Avid Elixir CR SL FRONT DERAILLEUR: SRAM X.7 REAR DERAILLEUR: SRAM X.0, 10-speed, mid cage SHIFT LEVERS: SRAM X.9, 10-speed CASSETTE: Shimano HG81, 10-speed, 11-36t CRANKSET: Custom SRAM Carbon S-2200, 10-speed AM double, PF-30, removeable spider, Gamut shift guide, S: 170mm, others: 175mm CHAINRINGS: 36A x 24A RIMS: Roval Traverse AL, alloy disc, 26mm, 27/32h HUBS: Roval Traverse AL, alloy disc FRONT TIRE: S-Works Purgatory REAR TIRE: Purgatory Control, 26x2.0" SADDLE: Specialized BG Henge Comp, hollow Cr-Mo rails, 143mm width SEATPOST: Specialized Command Post, 3 position, 125mm adjustable height w/air spring, remote operated, single bolt head
macharza Kirjoitettu 31. Elokuuta, 2011 Kirjoittaja Kirjoitettu 31. Elokuuta, 2011 Uppia tälle fillarimyynnille.Vielä on tätä kesää ja syksyä niin paljon jäljellä, joten ehtisi nautiskella kulkupelistä pitkään
macharza Kirjoitettu 8. Syyskuuta, 2011 Kirjoittaja Kirjoitettu 8. Syyskuuta, 2011 Moro,Tämä olis vielä myynnissä. Kuvasta poiketen siihen tulee mukana myös Spessun joustotolppa.
macharza Kirjoitettu 17. Syyskuuta, 2011 Kirjoittaja Kirjoitettu 17. Syyskuuta, 2011 Tarkennuksena, että joustotolppa on 2012 vuoden kevennetty Command Post 2
Recommended Posts
Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään
Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun
Luo käyttäjätili
Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!
Luo uusi käyttäjätiliKirjaudu sisään
Sinulla on jo käyttäjätili?
Kirjaudu sisään