Kai Grönlund Kirjoitettu 19. Huhtikuuta, 2021 Kirjoitettu 19. Huhtikuuta, 2021 (muokattu) Brand: Cannondale Model: Quick 20 Short description: Huippukunto, kevyt. Frame size: S Description: Aivan erinomainen lasten 20" pyörä. Erittäin hyvässä kunnossa. Pyörässä kaksi pientä kiven tms. Iskemää, jotka kuvattu ja peitetty korjauslakalla, muutoin kuin uusi. Mukana vakioiden lisäksi lokasuojat ja soittokello. Tietääkseni ainoastaan väri on erilainen tässä mallissa: https://bas-shop.fi/p38470/cannondale-quick-20 Pyörä myös ostettu em.bas-shopista kesällä 2019. Osat: Frame Quick 20, SmartForm C2 Alloy, smooth welding Fork Quick 20 Rigid, SmartForm C2 Alloy, 1" steerer Rear Shock N/A Rims Cannondale C4, lightweight alloy, 20", 28H Hubs KT Alloy, 7-speed freehub Spokes Steel, 14g Black Tires 20x 1.5", grooved street tread Pedals Wellgo Composite Platform w/ reflectors Crank Prowheel, Pro-V30, 110mm length, 30T Crank Option N/A Bottom Bracket Cartridge square taper Chain KMC, Z51, 1/2" x 3/32" Rear Cogs Sunrace, 7-speed cassette, 11-28 Front Derailleur N/A Rear Derailleur Shimano, TY300, 7-speed Shifters Shimano Tourney Revo Twist Shifter, 7-speed Handlebar Lightweight Alloy, 580mm wide, 25.4mm Grips Cannondale Kid's Performance Stem Alloy Ahead, 75mm Headset VP, Alloy, 1" Ahead, integrated Brakes V-Brake, Alloy linear pull Brake Levers Alloy, linear pull Saddle Cannondale Ergo Seatpost Lightweight alloy, 25.4 mm Price: 390 City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: 0509956060 Muokattu: 27. Huhtikuuta, 2021, käyttäjä: Kai Grönlund
Recommended Posts
Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään
Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun
Luo käyttäjätili
Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!
Luo uusi käyttäjätiliKirjaudu sisään
Sinulla on jo käyttäjätili?
Kirjaudu sisään