Jump to content

M: lapselle erikoinen Rocky Mountain


AJI

Recommended Posts

Nyt myynnissä hiukan erilainen lastenpyörä. Rocky Mountainin Cromo-rungolle rakennettu, vanhoin mutta erinomaisen toimivin Shimano LX-osin varustettu pyörä. Ostin tyttärelleni tämän käytettynä ja hän ajoikin sillä aina siihen asti kun kasvoi ulos. Sopii noin 8-12 vuotiaalle lapselle. Polkimina on Shimanon SPD:t joissa toinen puoli normaali lukoton flätti ja lukko vain toisella puolella. 

 

Kyllästyin aikanani lastenpyörätarjontaan ja laitoin kunnon pyörän. Nyt tahtoisin myydä tamän kotiin jossa ajatellaan samoin. Pyörä on tytölle rakennettu ja siksi värikäs (mm. keltainen kannatin ja satula sekä hienot, itse alle laittamani viininpunaiset kevytkiekot). Myös LX-osat ovat sitä kullattua sarjaa ja sopivat hyvin ulkonäöllisesti tähän pyörään. Mukaan alkuperäinen cromohaarukka ja jokin melko vaatimaton joustohaarukka (jota oma tyttäreni ehdottamasti halusi käyttää, vaikka yritin puhua järkeä). 

 

Pyörä Siilinjärven Toivalassa. Lähetän lisää kuvia yksityiskohdista tarvittaessa. Otan myös mitat tarvittaessa. HP. 400 eur. 

 

nolnelnel785692viis tai antti.iire(ÄT)dnainternet.net

 

post-6893-0-66764000-1362680349_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tämä Rocky Mountain Blizzard-rungolle rakennettu erikoinen lastenpyörä meni jo melkein kaupaksi, mutta ei ihan. Tarjouksia otetaan vastaan. 

Mitta keskeltä ylös 33 cm, mutta vaakaputki laskeva, joten arvio vastaavasta mitasta, jos vaakaputki olisi suora, on n. 45 cm.

 

-Antti 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...